,

Apparatdosa 26 mm Gul dubbelgips

29,00 kr

SKU : 1330
Ed-Wa Apparatdosa är en 26 mm stor apparatdosa som är speciellt utformad för dubbelgips. Tillverkad av halogenfri plast, är denna apparatdosa säker och miljövänlig. Den har tre stutsar med en diameter på 16 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för kablar och anslutningar. En av de stora fördelarna med denna apparatdosa är dess låsfjäder. Den gör monteringen enkel och säker, vilket sparar tid och minskar risken för felaktig installation. Dessutom har dosan spikkanaler som gör det enklare att fästa den på regeln. Den har också ett skruvavstånd på 60 mm, vilket gör det enkelt att justera och säkra apparatdosen på plats. Med sin sammanbyggbara konstruktion kan flera dosor enkelt kombineras utan behov av en mellandel. Sammanfattningsvis är Ed-Wa Apparatdosa det perfekta valet för alla som behöver en pålitlig och robust apparatdosa för dubbelgips. Med sina viktigaste specifikationer som storlek, material, antal stutsar, låsfjäder och skruvavstånd, uppfyller denna dosa alla krav för en säker och effektiv installation.

Specifikation

Färg Gul
Anpassad för Dubbelgips
Enummer 1426020

Finns i lager

Produktbeskrivning

Ed-Wa Apparatdosa är en 26 mm stor apparatdosa som är speciellt utformad för dubbelgips. Tillverkad av halogenfri plast, är denna apparatdosa säker och miljövänlig. Den har tre stutsar med en diameter på 16 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för kablar och anslutningar.

En av de stora fördelarna med denna apparatdosa är dess låsfjäder. Den gör monteringen enkel och säker, vilket sparar tid och minskar risken för felaktig installation. Dessutom har dosan spikkanaler som gör det enklare att fästa den på regeln.

Den har också ett skruvavstånd på 60 mm, vilket gör det enkelt att justera och säkra apparatdosen på plats. Med sin sammanbyggbara konstruktion kan flera dosor enkelt kombineras utan behov av en mellandel.

Sammanfattningsvis är Ed-Wa Apparatdosa det perfekta valet för alla som behöver en pålitlig och robust apparatdosa för dubbelgips. Med sina viktigaste specifikationer som storlek, material, antal stutsar, låsfjäder och skruvavstånd, uppfyller denna dosa alla krav för en säker och effektiv installation.

Specifikation

Färg Gul
Anpassad för Dubbelgips
Enummer 1426020