, ,

Rörelsevakt IR-Detektor 360° slim

149,00 kr

SKU : 1382

Rörelsevakt med IR-detektor och inbyggt skymningsrelä

En rörelsevakt med en IR-detektor och inbyggt skymningsrelä är en sensor som kan installeras i taket. Den har förmågan att känna av rörelser i 360° och har en räckvidd på 6 meter. När en rörelse upptäcks av sensorn, aktiveras ett relä. Vid aktivering av reläet kan användaren välja att sensorlamporna ska tändas när det blir mörkt och släckas när det blir ljust, beroende på ljusnivån. Ljusnivån kan justeras mellan 3 och 2000 lux efter användarens preferenser. Efter en rörelse har upptäckts kan sensorn ha en inställd efterlystid på mellan 10 sekunder och 7 minuter innan reläet inaktiveras. Detta gör det möjligt för användaren att anpassa sensorns beteende och till exempel förhindra att sensorlamporna släcks direkt efter att rörelsen har upphört. Med dessa funktioner är denna rörelsevakt med IR-detektor och inbyggt skymningsrelä idealisk för att bekvämt styra belysningen och spara energi i bostäder och andra utrymmen där automatisk belysning är önskvärt vid rörelser.

Specifikation

Spänning 220-240V/AC
Känslighet 3-2000 lux
Storlek Ø 115 x 24 mm
Rörelsevakt 10 s-15 min.
Maxbelastning 2000 W / LED 1000W
Lägsta belastning 0,9 W
Levereras med plugg och skruvar
Max tak höjd 6m
IP klass IP20
Användningsområde Inomhus

Finns i lager

Produktbeskrivning

En rörelsevakt med en IR-detektor och inbyggt skymningsrelä är en sensor som kan installeras i taket. Den har förmågan att känna av rörelser i 360° och har en räckvidd på 6 meter. När en rörelse upptäcks av sensorn, aktiveras ett relä.

Vid aktivering av reläet kan användaren välja att sensorlamporna ska tändas när det blir mörkt och släckas när det blir ljust, beroende på ljusnivån. Ljusnivån kan justeras mellan 3 och 2000 lux efter användarens preferenser.

Efter en rörelse har upptäckts kan sensorn ha en inställd efterlystid på mellan 10 sekunder och 7 minuter innan reläet inaktiveras. Detta gör det möjligt för användaren att anpassa sensorns beteende och till exempel förhindra att sensorlamporna släcks direkt efter att rörelsen har upphört.

Med dessa funktioner är denna rörelsevakt med IR-detektor och inbyggt skymningsrelä idealisk för att bekvämt styra belysningen och spara energi i bostäder och andra utrymmen där automatisk belysning är önskvärt vid rörelser.

Specifikation

Spänning 220-240V/AC
Känslighet 3-2000 lux
Storlek Ø 115 x 24 mm
Rörelsevakt 10 s-15 min.
Maxbelastning 2000 W / LED 1000W
Lägsta belastning 0,9 W
Levereras med plugg och skruvar
Max tak höjd 6m
IP klass IP20
Användningsområde Inomhus