,

LED mini spotlight

179,00 kr

SKU : 1409
Denna lilla och kompakta LED-lampa är perfekt för att belysa olika utrymmen som skåp, kök, badrum, garderober och mer. Den är tillverkad av aluminium och har en IP44-klassificering, vilket innebär att den är skyddad mot vattenstänk. En av de anmärkningsvärda funktionerna hos denna lampa är att den är dimbar med hjälp av en 12V-kontroll. Detta gör det möjligt att justera ljusintensiteten enligt behov och skapa önskad atmosfär i rummet. Dessutom är lampan hållbar och energieffektiv, vilket innebär att den kommer att tjäna dig under en lång tid samtidigt som den hjälper till att spara energi. När det gäller användningsområden kan denna LED-lampa användas på olika platser. För skåpbelysning kan den monteras inne i skåpet och lysa upp innehållet, vilket gör det lättare att hitta saker. I köket kan den monteras under skåpsskåpen för att belysa arbetsytor och underlätta matlagningen. I badrummet kan den installeras ovanför speglar för att ge tillräckligt med ljus för sminkning och rakning. Dessutom är den perfekt för garderober, där den kan monteras för att lysa upp kläder och accessoarer för enkel val av outfits. Fördelarna med denna lampa är många. För det första är den liten och kompakt, vilket gör den enkel att installera på olika platser. Dess IP44-klassning ger skydd mot vattenstänk, vilket gör den säker att använda i fuktiga områden som badrummet. Dess dimbara funktion ger dig möjlighet att anpassa ljusnivån efter behov. Dessutom är den hållbar och energieffektiv, vilket gör den till en kostnadseffektiv och miljövänlig belysningslösning. Sammanfattningsvis är LED skåplampa, mini spotlight en idealisk lampa för att belysa olika utrymmen som kräver liten och kompakt belysning. Dess funktioner, användningar och fördelar gör den till ett utmärkt val för alla som vill ha effektiv och anpassningsbar belysning i sitt hem eller sina arbetsplatser. Obs! Köp till en 6-vägs kopplingsdosa.

Specifikation

Ingångsspänning DC12V
Effekt 3W 12st 2835SMD
Ljuskälla LED
Ljusstyrka 270~300LM
Strålvinkel 120°
Färgtemperatur 4000K (neutralvit)
Färg vit
Färgåtergivning Ra>80
Kontakttyp 2510-2P (2M kabel)
Storlek D70*13mm
Hål storlek 55~60mm
Material Aluminium+PC-hölje
EAN 7350143030758

Finns i lager

Produktbeskrivning

Denna lilla och kompakta LED-lampa är perfekt för att belysa olika utrymmen som skåp, kök, badrum, garderober och mer. Den är tillverkad av aluminium och har en IP44-klassificering, vilket innebär att den är skyddad mot vattenstänk.

En av de anmärkningsvärda funktionerna hos denna lampa är att den är dimbar med hjälp av en 12V-kontroll. Detta gör det möjligt att justera ljusintensiteten enligt behov och skapa önskad atmosfär i rummet. Dessutom är lampan hållbar och energieffektiv, vilket innebär att den kommer att tjäna dig under en lång tid samtidigt som den hjälper till att spara energi.

När det gäller användningsområden kan denna LED-lampa användas på olika platser. För skåpbelysning kan den monteras inne i skåpet och lysa upp innehållet, vilket gör det lättare att hitta saker. I köket kan den monteras under skåpsskåpen för att belysa arbetsytor och underlätta matlagningen. I badrummet kan den installeras ovanför speglar för att ge tillräckligt med ljus för sminkning och rakning. Dessutom är den perfekt för garderober, där den kan monteras för att lysa upp kläder och accessoarer för enkel val av outfits.

Fördelarna med denna lampa är många. För det första är den liten och kompakt, vilket gör den enkel att installera på olika platser. Dess IP44-klassning ger skydd mot vattenstänk, vilket gör den säker att använda i fuktiga områden som badrummet. Dess dimbara funktion ger dig möjlighet att anpassa ljusnivån efter behov. Dessutom är den hållbar och energieffektiv, vilket gör den till en kostnadseffektiv och miljövänlig belysningslösning.

Sammanfattningsvis är LED skåplampa, mini spotlight en idealisk lampa för att belysa olika utrymmen som kräver liten och kompakt belysning. Dess funktioner, användningar och fördelar gör den till ett utmärkt val för alla som vill ha effektiv och anpassningsbar belysning i sitt hem eller sina arbetsplatser.

Obs! Köp till en 6-vägs kopplingsdosa.

Specifikation

Ingångsspänning DC12V
Effekt 3W 12st 2835SMD
Ljuskälla LED
Ljusstyrka 270~300LM
Strålvinkel 120°
Färgtemperatur 4000K (neutralvit)
Färg vit
Färgåtergivning Ra>80
Kontakttyp 2510-2P (2M kabel)
Storlek D70*13mm
Hål storlek 55~60mm
Material Aluminium+PC-hölje
EAN 7350143030758