,

Armatur 150cm, 50W, shadowless, 6500K

629,00 kr

SKU : 1434

Snygg och effektiv inomhus LED armatur för bra belysning .

Armaturerna kan monteras antingen direkt på taket eller på väggen med hjälp av medföljande monteringsbeslag och skruvar. De nya modellerna är också utrustade med en skyddsanordning för att förhindra överhettning. Detta garanterar att armaturerna är säkra att använda även under långa perioder av konstant drift. Med de högkvalitativa LED-chipsen erbjuder armaturerna hög ljusstyrka, vilket möjliggör en jämn och stark belysning. Detta är särskilt viktigt i butiker och utställningsplatser där produkter och föremål behöver framhävas på bästa möjliga sätt. Sparfunktionen hos armaturerna är också mycket fördelaktig. De använder minimalt med elektricitet, vilket i sin tur resulterar i lägre elräkningar och minskad påverkan på miljön. Dessutom ger armaturerna en ljus och mjuk belysning. Detta skapar en behaglig atmosfär och gör det enkelt för kunder att se och uppskatta produkterna. En annan fördel med de nya modellerna är deras höga färgåtergivningsindex. Detta innebär att de belyser objekt med hög precision och ger en korrekt återgivning av färger. Detta är särskilt viktigt när det kommer till kläder, kosmetika eller hushållsprodukter som kan påverkas av belysningens färgtemperatur. Slutligen är det viktigt att notera att armaturerna kan byggas ut i längder på upp till 15 meter. Detta möjliggör skräddarsydda ljuslösningar som passar olika utrymmen och behov. Sammanfattningsvis erbjuder dessa nya och starkare armaturer hög kvalitet och prestanda för olika belysningsbehov. Med deras höga ljusstyrka, energibesparingar och höga färgåtergivningsindex är de perfekta för att framhäva och lysa upp produkter och utställningar på ett effektivt sätt.

Specifikation

Effekt 50W
CCT 6500K
Ljusflöde 5540lm
IK Skydd IK08
Spänning 220-240V~
Ström 225mA
Frekvens 50/60Hz
CRI Ra≥80
PF ≥0,9
Strålvinkel 120°
Hg% Noll
Strömförbrukning per 1000 timmar 50kwh/1000h
Glödlampa Effekt 304W
EEI E
Längd 1,5m
Mått L1486*B70*H35mm
Ljus färg kall vit
Produktfärg Vit
Miljö Inomhus
Arbetstemperatur -25℃~40℃
Livslängd 25000h
På/av 12500 gånger
Material PC
Enhet förpackning En st
Ytterpaket 12 st/ctn
Certifiering CE

Finns i lager

Produktbeskrivning

Armaturerna kan monteras antingen direkt på taket eller på väggen med hjälp av medföljande monteringsbeslag och skruvar.

De nya modellerna är också utrustade med en skyddsanordning för att förhindra överhettning. Detta garanterar att armaturerna är säkra att använda även under långa perioder av konstant drift.

Med de högkvalitativa LED-chipsen erbjuder armaturerna hög ljusstyrka, vilket möjliggör en jämn och stark belysning. Detta är särskilt viktigt i butiker och utställningsplatser där produkter och föremål behöver framhävas på bästa möjliga sätt.

Sparfunktionen hos armaturerna är också mycket fördelaktig. De använder minimalt med elektricitet, vilket i sin tur resulterar i lägre elräkningar och minskad påverkan på miljön.

Dessutom ger armaturerna en ljus och mjuk belysning. Detta skapar en behaglig atmosfär och gör det enkelt för kunder att se och uppskatta produkterna.

En annan fördel med de nya modellerna är deras höga färgåtergivningsindex. Detta innebär att de belyser objekt med hög precision och ger en korrekt återgivning av färger. Detta är särskilt viktigt när det kommer till kläder, kosmetika eller hushållsprodukter som kan påverkas av belysningens färgtemperatur.

Slutligen är det viktigt att notera att armaturerna kan byggas ut i längder på upp till 15 meter. Detta möjliggör skräddarsydda ljuslösningar som passar olika utrymmen och behov.

Sammanfattningsvis erbjuder dessa nya och starkare armaturer hög kvalitet och prestanda för olika belysningsbehov. Med deras höga ljusstyrka, energibesparingar och höga färgåtergivningsindex är de perfekta för att framhäva och lysa upp produkter och utställningar på ett effektivt sätt.

Specifikation

Effekt 50W
CCT 6500K
Ljusflöde 5540lm
IK Skydd IK08
Spänning 220-240V~
Ström 225mA
Frekvens 50/60Hz
CRI Ra≥80
PF ≥0,9
Strålvinkel 120°
Hg% Noll
Strömförbrukning per 1000 timmar 50kwh/1000h
Glödlampa Effekt 304W
EEI E
Längd 1,5m
Mått L1486*B70*H35mm
Ljus färg kall vit
Produktfärg Vit
Miljö Inomhus
Arbetstemperatur -25℃~40℃
Livslängd 25000h
På/av 12500 gånger
Material PC
Enhet förpackning En st
Ytterpaket 12 st/ctn
Certifiering CE