, , ,

LED Lysrör T8 18W 120cm 90lm/W 6400K

159,00 kr

SKU : 1450

Lysrör T8 18W 120 cm 6400K

T8 med en längd på 120 cm och en effekt på 18 watt. Lysröret ger en ljusstyrka på 1620 lumen och har en färgtemperatur på 6400 Kelvin. Det är försedd med ett frostat hölje och ansluts i ena änden. Lysröret ger ifrån sig dagsljus- eller kallvitt ljus. Om man vill byta ut befintliga lysrör mot LED-lysror rekommenderas man att även byta ut glimtändaren i armaturen. Lysröret är designat för att vara kompatibelt med induktiv ballast och för direktanslutning i ena änden. Fördelarna med att använda LED-lysror jämfört med traditionella lysrör framhålls. Det kan resultera i en energibesparing på 50-80% och minskade elkostnader. Lysröret orsakar inget flimmer och har en frostad lins. Det producerar inte heller ultraviolett ljus och brummar bara lite, vilket gör att det är lämpligt att användas i tysta utrymmen som kontor. Lysröret passar även bra i utrymmen med högre takhöjd, till exempel maskinhallar och parkeringsgarage, då det har en anpassad optik för större ljusspridning. Dessutom genererar lysröret nästan ingen värme. Det nämns också att lysröret inte innehåller kvicksilver eller andra skadliga ämnen, och att det uppfyller ROHS direktivet. Det har även en längre livslängd än glödlampor, fluorescerande lysrör, HPS och MH-belysning. Lysröret är konstruerat för att klara av spänningsvariationer och har en konstant ström design. Det tål även miljöer med vibrationer och kan inte splittras som vanliga lysrör eftersom det inte innehåller glas.

Specifikation

Bredd 1198 mm
Sockel G13
Livslängd 20000 tim.
Effekt 18 Watt
Lumen 1620 lm
PF > 0,5
Kelvin 6400
CRI >80Ra
Dimbar Nej
Energiklass F
Ljusbild 190 Grader
Hg% 0

Finns i lager

Produktbeskrivning

T8 med en längd på 120 cm och en effekt på 18 watt. Lysröret ger en ljusstyrka på 1620 lumen och har en färgtemperatur på 6400 Kelvin. Det är försedd med ett frostat hölje och ansluts i ena änden. Lysröret ger ifrån sig dagsljus- eller kallvitt ljus. Om man vill byta ut befintliga lysrör mot LED-lysror rekommenderas man att även byta ut glimtändaren i armaturen. Lysröret är designat för att vara kompatibelt med induktiv ballast och för direktanslutning i ena änden.

Fördelarna med att använda LED-lysror jämfört med traditionella lysrör framhålls. Det kan resultera i en energibesparing på 50-80% och minskade elkostnader. Lysröret orsakar inget flimmer och har en frostad lins. Det producerar inte heller ultraviolett ljus och brummar bara lite, vilket gör att det är lämpligt att användas i tysta utrymmen som kontor.

Lysröret passar även bra i utrymmen med högre takhöjd, till exempel maskinhallar och parkeringsgarage, då det har en anpassad optik för större ljusspridning. Dessutom genererar lysröret nästan ingen värme. Det nämns också att lysröret inte innehåller kvicksilver eller andra skadliga ämnen, och att det uppfyller ROHS direktivet. Det har även en längre livslängd än glödlampor, fluorescerande lysrör, HPS och MH-belysning.

Lysröret är konstruerat för att klara av spänningsvariationer och har en konstant ström design. Det tål även miljöer med vibrationer och kan inte splittras som vanliga lysrör eftersom det inte innehåller glas.

Specifikation

Bredd 1198 mm
Sockel G13
Livslängd 20000 tim.
Effekt 18 Watt
Lumen 1620 lm
PF > 0,5
Kelvin 6400
CRI >80Ra
Dimbar Nej
Energiklass F
Ljusbild 190 Grader
Hg% 0