,

Bordslampa med trådlös Qi-laddning

569,00 kr

SKU : 1545

Bordslampa med trådlös Qi-laddning.

Denna hopfällbara LED bordslampa är en praktisk och mångsidig lösning för alla dina belysnings- och laddningsbehov. Med denna lampa kan du ladda dina enheter samtidigt som du vilar eller arbetar, oavsett var du väljer att placera den. Den hopfällbara designen gör det enkelt att transportera och förvara lampan när den inte används. Du kan enkelt vika ihop den till en kompakt storlek, vilket gör den perfekt att ta med på resor eller för att spara utrymme i ditt hem eller kontor. Lampan är utrustad med energisnåla LED-lampor, vilket ger en klar och behaglig belysning. Du kan enkelt justera ljusstyrkan efter dina behov genom att trycka på en knapp. Det finns flera ljuslägen att välja mellan, så du kan anpassa belysningen till olika aktiviteter som att läsa, arbeta eller koppla av. En extra fördel med denna bordslampa är möjligheten att ladda dina enheter samtidigt. Den är utrustad med inbyggda USB-portar som gör det enkelt att ansluta och ladda smartphones, surfplattor eller andra USB-enheter utan att behöva använda extra vägguttag eller adapters. Detta gör lampan till en idealisk lösning för de som behöver ha sina enheter nära till hands samtidigt som de arbetar eller vilar. Du kan ha din smartphone eller surfplatta bredvid dig och ladda den samtidigt, vilket sparar tid och minskar röran av sladdar och kablar. Oavsett om du behöver en effektiv belysning för ditt arbetsområde eller en praktisk lösning för att ladda dina enheter, är denna hopfällbara LED-bordslampa det perfekta valet. Den kombinerar funktionalitet, bärbarhet och stil i en enda enhet, vilket gör den till en oumbärlig följeslagare i ditt dagliga liv.

Specifikation

Storlek L362 * W110 * H357mm
Effekt 5W
Spänning AC220-240V
Ström 800mA
Frekvens 50 / 60Hz
CCT 2700K-6400K
Ljusflöde 200lm
CRI ≥80Ra
PF ~ 0,5
Hg% Noll
Förbrukning per 1000 timmar 5kwh / 1000h
Glödlampans effekt 13W
Arbetstemperatur -10 ℃ ~ 40 ℃
Livslängd 30000-50000h
På/av > 30000
Material PC

Finns i lager

Produktbeskrivning

Denna hopfällbara LED bordslampa är en praktisk och mångsidig lösning för alla dina belysnings- och laddningsbehov. Med denna lampa kan du ladda dina enheter samtidigt som du vilar eller arbetar, oavsett var du väljer att placera den.

Den hopfällbara designen gör det enkelt att transportera och förvara lampan när den inte används. Du kan enkelt vika ihop den till en kompakt storlek, vilket gör den perfekt att ta med på resor eller för att spara utrymme i ditt hem eller kontor.

Lampan är utrustad med energisnåla LED-lampor, vilket ger en klar och behaglig belysning. Du kan enkelt justera ljusstyrkan efter dina behov genom att trycka på en knapp. Det finns flera ljuslägen att välja mellan, så du kan anpassa belysningen till olika aktiviteter som att läsa, arbeta eller koppla av.

En extra fördel med denna bordslampa är möjligheten att ladda dina enheter samtidigt. Den är utrustad med inbyggda USB-portar som gör det enkelt att ansluta och ladda smartphones, surfplattor eller andra USB-enheter utan att behöva använda extra vägguttag eller adapters.

Detta gör lampan till en idealisk lösning för de som behöver ha sina enheter nära till hands samtidigt som de arbetar eller vilar. Du kan ha din smartphone eller surfplatta bredvid dig och ladda den samtidigt, vilket sparar tid och minskar röran av sladdar och kablar.

Oavsett om du behöver en effektiv belysning för ditt arbetsområde eller en praktisk lösning för att ladda dina enheter, är denna hopfällbara LED-bordslampa det perfekta valet. Den kombinerar funktionalitet, bärbarhet och stil i en enda enhet, vilket gör den till en oumbärlig följeslagare i ditt dagliga liv.

Specifikation

Storlek L362 * W110 * H357mm
Effekt 5W
Spänning AC220-240V
Ström 800mA
Frekvens 50 / 60Hz
CCT 2700K-6400K
Ljusflöde 200lm
CRI ≥80Ra
PF ~ 0,5
Hg% Noll
Förbrukning per 1000 timmar 5kwh / 1000h
Glödlampans effekt 13W
Arbetstemperatur -10 ℃ ~ 40 ℃
Livslängd 30000-50000h
På/av > 30000
Material PC