,

Retro taklampa med stålram, E27

479,00 kr

SKU : 1554

Industriell lampa i vintagestil, längden på hängrepet kan justeras.

Denna hängande taklampa har en stålram och en E27-sockel, vilket gör den till en praktisk och funktionell lösning för belysning. Den är tillverkad av metall och har en enda glödlampa, och dess järnram ger den en rustik och industriell design. En fördel med denna lampa är att den är lätt att byta ut glödlampan tack vare E27-sockeln. Taklampor är mycket mångsidiga och kan användas i olika miljöer, inklusive kök, matsalar, vardagsrum och sovrum. De är också populära i kommersiella utrymmen som restauranger, kaféer och barer. En av de främsta fördelarna med att använda en hängande taklampa är dess hållbarhet. Stålramen gör lampan robust och långvarig. Dessutom är hängande taklampor mycket mångsidiga och kan användas i olika rum och miljöer, vilket gör dem till ett praktiskt val för både hem och företag. Med sin rustika och industriella design kan denna lampa också sätta en elegant touch i vilket rum som helst. Dessutom är denna typ av lampa vanligtvis mycket prisvärd, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för den som söker en både snygg och hållbar lösning för belysning.

Specifikation

Max. effekt 60W
Spänning 220-240V~
Frekvens 50/60Hz
Lamphållare E27
Kabellängd 1,1m
Mått D175*H1100mm
Kabel 2×0,75 mm²
Produktfärg Svart
Arbetstemperatur -20℃~40℃
Huvudmaterial Stål
Certifiering CE, RoHS
EAN 8433325220020

Finns i lager

Produktbeskrivning

Denna hängande taklampa har en stålram och en E27-sockel, vilket gör den till en praktisk och funktionell lösning för belysning. Den är tillverkad av metall och har en enda glödlampa, och dess järnram ger den en rustik och industriell design. En fördel med denna lampa är att den är lätt att byta ut glödlampan tack vare E27-sockeln.

Taklampor är mycket mångsidiga och kan användas i olika miljöer, inklusive kök, matsalar, vardagsrum och sovrum. De är också populära i kommersiella utrymmen som restauranger, kaféer och barer.

En av de främsta fördelarna med att använda en hängande taklampa är dess hållbarhet. Stålramen gör lampan robust och långvarig. Dessutom är hängande taklampor mycket mångsidiga och kan användas i olika rum och miljöer, vilket gör dem till ett praktiskt val för både hem och företag. Med sin rustika och industriella design kan denna lampa också sätta en elegant touch i vilket rum som helst. Dessutom är denna typ av lampa vanligtvis mycket prisvärd, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för den som söker en både snygg och hållbar lösning för belysning.

Specifikation

Max. effekt 60W
Spänning 220-240V~
Frekvens 50/60Hz
Lamphållare E27
Kabellängd 1,1m
Mått D175*H1100mm
Kabel 2×0,75 mm²
Produktfärg Svart
Arbetstemperatur -20℃~40℃
Huvudmaterial Stål
Certifiering CE, RoHS
EAN 8433325220020