,

Taklampa Rund stålram, E27

449,00 kr

SKU : 1559

Industriell lampa i vintagestil, längden på hängrepet kan justeras.

En taklampa med stålram och E27-sockel är en mycket populär och mångsidig typ av hängande lampa. Tillverkad av metall och med en enda glödlampa, ger den en rustik och industriell känsla till rummet. Den järnbramen ger lampan hållbarhet och styrka, samtidigt som E27-sockeln gör det enkelt att byta ut glödlampan när det behövs. Denna typ av hänglampor finns i olika storlekar och stilar och kan användas i olika miljöer. De är perfekta för att lysa upp kök, matsalar, vardagsrum och sovrum hemma. Dessutom är de också populära i kommersiella utrymmen som restauranger, kaféer och barer, där de kan skapa en speciell atmosfär. Det finns flera fördelar med att använda en hängande taklampa. För det första är de mycket hållbara på grund av sin stålram. Det gör att de kan vara i bruk i många år utan att behöva bytas ut. För det andra är de mycket mångsidiga och kan passa in i olika inredningsstilar och rumstyper. Oavsett om det är en modern eller traditionell inredning, kan denna lampa ge en unik touch till rummet. En annan fördel med dessa taklampor är deras pris. Pendellampor med stålramar och E27-socklar är vanligtvis mycket prisvärda jämfört med andra taklampor. Så om du letar efter en snygg och slitstark lampa till ett överkomligt pris, är detta en perfekt lösning för dig. Sammanfattningsvis är en taklampa med stålram och E27-sockel en utmärkt lösning för att skapa en rustik och industriell atmosfär i olika rum. Med sin hållbarhet, mångsidighet och överkomliga pris, kan den vara det perfekta valet för både hemmet och kommersiella utrymmen.

Specifikation

Max effekt 60W
Spänning 220-240V~
Frekvens 50/60Hz
Hg% Noll
Lamphållare E27
Kabellängd 1,1m
Mått D180*H180mm
Kabel 2×0,75 mm²
Produktfärg Svart
Arbetstemperatur -20℃~40℃
Huvudmaterial Stål
Certifiering CE, RoHS
EAN 8433325287887

Finns i lager

Produktbeskrivning

En taklampa med stålram och E27-sockel är en mycket populär och mångsidig typ av hängande lampa. Tillverkad av metall och med en enda glödlampa, ger den en rustik och industriell känsla till rummet. Den järnbramen ger lampan hållbarhet och styrka, samtidigt som E27-sockeln gör det enkelt att byta ut glödlampan när det behövs.

Denna typ av hänglampor finns i olika storlekar och stilar och kan användas i olika miljöer. De är perfekta för att lysa upp kök, matsalar, vardagsrum och sovrum hemma. Dessutom är de också populära i kommersiella utrymmen som restauranger, kaféer och barer, där de kan skapa en speciell atmosfär.

Det finns flera fördelar med att använda en hängande taklampa. För det första är de mycket hållbara på grund av sin stålram. Det gör att de kan vara i bruk i många år utan att behöva bytas ut. För det andra är de mycket mångsidiga och kan passa in i olika inredningsstilar och rumstyper. Oavsett om det är en modern eller traditionell inredning, kan denna lampa ge en unik touch till rummet.

En annan fördel med dessa taklampor är deras pris. Pendellampor med stålramar och E27-socklar är vanligtvis mycket prisvärda jämfört med andra taklampor. Så om du letar efter en snygg och slitstark lampa till ett överkomligt pris, är detta en perfekt lösning för dig.

Sammanfattningsvis är en taklampa med stålram och E27-sockel en utmärkt lösning för att skapa en rustik och industriell atmosfär i olika rum. Med sin hållbarhet, mångsidighet och överkomliga pris, kan den vara det perfekta valet för både hemmet och kommersiella utrymmen.

Specifikation

Max effekt 60W
Spänning 220-240V~
Frekvens 50/60Hz
Hg% Noll
Lamphållare E27
Kabellängd 1,1m
Mått D180*H180mm
Kabel 2×0,75 mm²
Produktfärg Svart
Arbetstemperatur -20℃~40℃
Huvudmaterial Stål
Certifiering CE, RoHS
EAN 8433325287887