,

LED utomhus RGB, 50m

2.999,00 kr

SKU : 1573

LED Slinga 230V AC.

LED List utomhus är en unik produkt som är perfekt för alla som vill dekorera sin uteplats med vackert och färgglatt ljus. Denna LED-list kopplas direkt i ett vanligt vägguttag och kan användas både inomhus och utomhus tack vare dess IP65-klassificering. En av de mest imponerande egenskaperna med denna LED-list är dess längd. Den kan sträcka sig upp till 50 meter utan att behöva skarvas, vilket gör den extremt flexibel och mångsidig för olika användningsområden. Oavsett om du vill dekorera en liten balkong eller en stor trädgård har denna LED-list tillräcklig längd för att möta dina behov. En annan fördel med denna LED-list är dess RGB-funktion, vilket innebär att den kan belysa i flera olika färger. Du kan enkelt ändra färg genom att använda en fjärrkontroll eller en app, vilket ger dig möjlighet att skapa olika stämningar och atmosfärer i din uteplats. Oavsett om du vill ha en romantiskt orange glöd eller en festlig blå nyans, har denna LED-list alla färger du behöver för att skapa den perfekta atmosfären för varje tillfälle. För att säkerställa hållbarhet och skydd mot väderförhållanden är denna LED-list innesluten i en helgjuten plastslang. Detta gör den både tålig och vattentät, vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Oavsett om det är regn, snö eller solsken kan du vara säker på att din LED-list kommer att fungera utan problem och ge dig den högkvalitativa belysning du behöver. Sammanfattningsvis är denna LED-list utomhus en utmärkt lösning för att skapa en vackra och stämningsfulla utomhusmiljöer. Med dess enkla installation och imponerande längd utan skarvning, är den perfekt för alla utomhusområden. Oavsett om du använder den för att dekorera trädgården, balkongen eller altanen, kommer denna LED-list att ge dig den färgglada belysningen du söker.

Specifikation

Spänning 230 Volt DC
Effekt 7 Watt/m
Kelvin RGB
Höjd 7 mm
Bredd 14 mm
LED 5050
Antal led 60st/m
IP klass IP65
Temperatur -20℃ – 40℃
Energiklass G

Finns i lager

Produktbeskrivning

LED List utomhus är en unik produkt som är perfekt för alla som vill dekorera sin uteplats med vackert och färgglatt ljus. Denna LED-list kopplas direkt i ett vanligt vägguttag och kan användas både inomhus och utomhus tack vare dess IP65-klassificering.

En av de mest imponerande egenskaperna med denna LED-list är dess längd. Den kan sträcka sig upp till 50 meter utan att behöva skarvas, vilket gör den extremt flexibel och mångsidig för olika användningsområden. Oavsett om du vill dekorera en liten balkong eller en stor trädgård har denna LED-list tillräcklig längd för att möta dina behov.

En annan fördel med denna LED-list är dess RGB-funktion, vilket innebär att den kan belysa i flera olika färger. Du kan enkelt ändra färg genom att använda en fjärrkontroll eller en app, vilket ger dig möjlighet att skapa olika stämningar och atmosfärer i din uteplats. Oavsett om du vill ha en romantiskt orange glöd eller en festlig blå nyans, har denna LED-list alla färger du behöver för att skapa den perfekta atmosfären för varje tillfälle.

För att säkerställa hållbarhet och skydd mot väderförhållanden är denna LED-list innesluten i en helgjuten plastslang. Detta gör den både tålig och vattentät, vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Oavsett om det är regn, snö eller solsken kan du vara säker på att din LED-list kommer att fungera utan problem och ge dig den högkvalitativa belysning du behöver.

Sammanfattningsvis är denna LED-list utomhus en utmärkt lösning för att skapa en vackra och stämningsfulla utomhusmiljöer. Med dess enkla installation och imponerande längd utan skarvning, är den perfekt för alla utomhusområden. Oavsett om du använder den för att dekorera trädgården, balkongen eller altanen, kommer denna LED-list att ge dig den färgglada belysningen du söker.

Specifikation

Spänning 230 Volt DC
Effekt 7 Watt/m
Kelvin RGB
Höjd 7 mm
Bredd 14 mm
LED 5050
Antal led 60st/m
IP klass IP65
Temperatur -20℃ – 40℃
Energiklass G