,

LED Armatur T8 Dubbel 150 cm IP65

499,00 kr

SKU : 1955

LED Armatur T8 Dubbel LED Belysning TRI-PROOF.

LED-armaturen är designad för att kunna användas med två stycken T8 150 cm LED-rör. Den har en IP65-klassificering vilket gör den lämplig för användning både inne och utomhus. Armaturen är speciellt anpassad för LED-belysning och fungerar utan att använda eller behöva en glimtändare för LED-rören. Med denna armatur kan du dra nytta av energieffektiv och långvarig belysning utan att behöva byta ut glimtändare regelbundet. Dikt mot tak, på vägg eller på lina, armaturer med symbolen som skiner, max 90 grader vid normal drift, godkända för utrymmen med ökad brandrisk. D-märkta och säkra, IP 65, skydd mot damm och fukt, trygg och fri. På väggen eller hängandes på linan, armaturer som lyser upp vår värld utan att brinna.

Specifikation

Storlek (LxBxH) 1563 x 129 x 88 mm
Skyddsklass IP65
Anpassad för 2 stycken T8 150 cm LEDlysrör (ingår ej)

Finns i lager

Produktbeskrivning

LED-armaturen är designad för att kunna användas med två stycken T8 150 cm LED-rör. Den har en IP65-klassificering vilket gör den lämplig för användning både inne och utomhus. Armaturen är speciellt anpassad för LED-belysning och fungerar utan att använda eller behöva en glimtändare för LED-rören. Med denna armatur kan du dra nytta av energieffektiv och långvarig belysning utan att behöva byta ut glimtändare regelbundet.

Dikt mot tak, på vägg eller på lina, armaturer med symbolen som skiner, max 90 grader vid normal drift, godkända för utrymmen med ökad brandrisk.

D-märkta och säkra, IP 65, skydd mot damm och fukt, trygg och fri. På väggen eller hängandes på linan, armaturer som lyser upp vår värld utan att brinna.

Specifikation

Storlek (LxBxH) 1563 x 129 x 88 mm
Skyddsklass IP65
Anpassad för 2 stycken T8 150 cm LEDlysrör (ingår ej)