, , ,

Vajerupphängning LED-Paneler

99,00 kr

SKU : 2431

Vajerupphängning för LED-Paneler

Vajrar för upphängning av LED-paneler i tak – Slipp bekymmer med våra högkvalitativa lösningar! Upptäck våra pålitliga vajrar för upphängning av LED-paneler i tak. Varje paketering innehåller 4 stycken 1 meter långa vajrar, perfekta för att säkert fästa dina LED-paneler. Optimala lösningar för lång paneler För de längre LED-panelerna, som mäter 120 cm, rekommenderar vi att du använder 6 vajrar. Detta motsvarar 1,5 kit per panel, vilket garanterar stabilitet och säkerhet. Tänk på extra Vajrar För att säkerställa att din installation blir perfekt, räkna med ett halvt extra paket vajrar per panel. Satsa på kvalitet och säkerhet med våra vajrar för upphängning av LED-paneler! Gör din installation enkel och effektiv redan idag.

Finns i lager

Produktbeskrivning

Vajrar för upphängning av LED-paneler i tak – Slipp bekymmer med våra högkvalitativa lösningar!

Upptäck våra pålitliga vajrar för upphängning av LED-paneler i tak. Varje paketering innehåller 4 stycken 1 meter långa vajrar, perfekta för att säkert fästa dina LED-paneler.

Optimala lösningar för lång paneler För de längre LED-panelerna, som mäter 120 cm, rekommenderar vi att du använder 6 vajrar. Detta motsvarar 1,5 kit per panel, vilket garanterar stabilitet och säkerhet.

Tänk på extra Vajrar För att säkerställa att din installation blir perfekt, räkna med ett halvt extra paket vajrar per panel.

Satsa på kvalitet och säkerhet med våra vajrar för upphängning av LED-paneler! Gör din installation enkel och effektiv redan idag.