, ,

Stickpropp 16A 250V, Svart

29,00 kr

SKU : 2471

Stickpropp Gummi Schuko 230V IP44 16A

Tålig Stickpropp i Gummi – Perfekt för Utomhusbruk Upptäck vår robusta stickpropp i gummi, designad för att motstå väder och vind. Denna tåliga stickpropp är idealisk för både professionella och privata utomhusprojekt, där hållbarhet och säkerhet är av yttersta vikt. Med sin vattenresistenta konstruktion och förstärkta material är denna stickpropp perfekt för användning i trädgårdar, på byggarbetsplatser eller vid utomhusaktiviteter. Oavsett om du behöver en pålitlig anslutning för elektriska verktyg eller belysning, erbjuder vår stickpropp i gummi en säker och pålitlig lösning. Välj kvalitet och hållbarhet med vår gummistickpropp – din perfekta följeslagare för utomhusbruk. Beställ idag och säkerställ att dina elinstallationer är skyddade mot väderförhållanden! Genom att använda nyckelord som “tålig stickpropp”, “gummi”, “utomhusbruk” och “vattentålig”, ökar denna beskrivning chansen att hitta rätt målgrupp som söker efter hållbara och väderbeständiga produkter.

Specifikation

Produktfärg Svart
Effekt MAX.3680W
Pluggparameter 16A 250V~
Tråd H05VV-F 3G1.0mm²-3G1.5mm²
Skyddsklass IP44
Material TPR
Enhetsförpackning En st/blisterkort
Mellanpaket Fem st/polypåse
Ytterpaket 100 st/ctn
Certifiering CE
EAN 8433325290894

Finns i lager

Produktbeskrivning

Tålig Stickpropp i Gummi – Perfekt för Utomhusbruk

Upptäck vår robusta stickpropp i gummi, designad för att motstå väder och vind. Denna tåliga stickpropp är idealisk för både professionella och privata utomhusprojekt, där hållbarhet och säkerhet är av yttersta vikt.

Med sin vattenresistenta konstruktion och förstärkta material är denna stickpropp perfekt för användning i trädgårdar, på byggarbetsplatser eller vid utomhusaktiviteter. Oavsett om du behöver en pålitlig anslutning för elektriska verktyg eller belysning, erbjuder vår stickpropp i gummi en säker och pålitlig lösning.

Välj kvalitet och hållbarhet med vår gummistickpropp – din perfekta följeslagare för utomhusbruk. Beställ idag och säkerställ att dina elinstallationer är skyddade mot väderförhållanden!

Genom att använda nyckelord som “tålig stickpropp”, “gummi”, “utomhusbruk” och “vattentålig”, ökar denna beskrivning chansen att hitta rätt målgrupp som söker efter hållbara och väderbeständiga produkter.

Specifikation

Produktfärg Svart
Effekt MAX.3680W
Pluggparameter 16A 250V~
Tråd H05VV-F 3G1.0mm²-3G1.5mm²
Skyddsklass IP44
Material TPR
Enhetsförpackning En st/blisterkort
Mellanpaket Fem st/polypåse
Ytterpaket 100 st/ctn
Certifiering CE
EAN 8433325290894