, , , ,

LED belysnings set till klinkergolv varmvit

629,00 kr

SKU : 2519

Kakelkryss med interagerad LED

Komplett Kit med 9 Dioder för Kakeldistans – Perfekt för Ditt Nästa Projekt Upptäck vårt färdiga kit som innehåller 9 högkvalitativa dioder, vilket gör det enkelt att förbättra belysningen i ditt hem eller projekt. För att optimalt ansluta kakeldistansen till din strömförsörjning rekommenderar vi vårt speciella anslutningsset. Detta set säkerställer en pålitlig och säker anslutning. Kakeldistansen levereras komplett med värmekrympslangar och kabeländhylsor, vilket garanterar en professionell installation. Med vårt kit kan du enkelt och effektivt skapa en stilren och funktionell belysning som lyfter fram din inredning. Beställ idag och ta det första steget mot en ny och modern belysningslösning!

Specifikation

Typ LED-kakel distans
Färg varmvit (~3000K)
Diameter LED 3 mm
Fogbredd min. 3 mm
Driftspänning 12 V DC
Energiförbrukning ca 10mA / LED
Strålvinkel ca 60°
EAN 4053171980110

Finns i lager

Produktbeskrivning

Komplett Kit med 9 Dioder för Kakeldistans – Perfekt för Ditt Nästa Projekt

Upptäck vårt färdiga kit som innehåller 9 högkvalitativa dioder, vilket gör det enkelt att förbättra belysningen i ditt hem eller projekt. För att optimalt ansluta kakeldistansen till din strömförsörjning rekommenderar vi vårt speciella anslutningsset. Detta set säkerställer en pålitlig och säker anslutning.

Kakeldistansen levereras komplett med värmekrympslangar och kabeländhylsor, vilket garanterar en professionell installation. Med vårt kit kan du enkelt och effektivt skapa en stilren och funktionell belysning som lyfter fram din inredning. Beställ idag och ta det första steget mot en ny och modern belysningslösning!

Specifikation

Typ LED-kakel distans
Färg varmvit (~3000K)
Diameter LED 3 mm
Fogbredd min. 3 mm
Driftspänning 12 V DC
Energiförbrukning ca 10mA / LED
Strålvinkel ca 60°
EAN 4053171980110