, , , ,

LED belysnings set till klinkergolv RGB

899,00 kr

SKU : 2527

Lysdioder för montering mellan golvplattorna eller på väggen RGB

Upptäck våra kakeldistans med LED-dioder i flera färger! Vi erbjuder högkvalitativa kakeldistans med LED-dioder som är perfekta för att lyfta din inredning. Vårt sortiment inkluderar distanser i olika färger, vilket ger dig möjlighet att skapa en unik och stämningsfull atmosfär i ditt hem. Flexible belysningslösningar Med vår smarta kontroll kan du enkelt dimra belysningen eller anpassa den för att passa dina specifika behov. Oavsett om du vill ha en mjuk, avslappnande belysning eller en mer livfull atmosfär, kan våra kakeldistans ge dig den flexibilitet du önskar. Hela paketet ingår Varje kakeldistans levereras med värmekrympslangar och kabeländhylsor för en smidig installation. Du får allt du behöver för att snabbt och enkelt sätta upp din belysning. Skapa en modern och stilren miljö i ditt hem med våra LED-distans för kakel. Kontakta oss idag för mer information och för att beställa!

Specifikation

Färg RGB
Diameter LED 5mm
Fogbredd min. 5,0 mm
Driftspänning 12 V DC
Strömförbrukning ca. 55mA / LED
Strålvinkel ca 60°
Längd anslutningskabel 2 x 50cm
Tulltaxenummer 85395100
EAN 4053171980103

Finns i lager

Produktbeskrivning

Upptäck våra kakeldistans med LED-dioder i flera färger!

Vi erbjuder högkvalitativa kakeldistans med LED-dioder som är perfekta för att lyfta din inredning. Vårt sortiment inkluderar distanser i olika färger, vilket ger dig möjlighet att skapa en unik och stämningsfull atmosfär i ditt hem.

Flexible belysningslösningar
Med vår smarta kontroll kan du enkelt dimra belysningen eller anpassa den för att passa dina specifika behov. Oavsett om du vill ha en mjuk, avslappnande belysning eller en mer livfull atmosfär, kan våra kakeldistans ge dig den flexibilitet du önskar.

Hela paketet ingår
Varje kakeldistans levereras med värmekrympslangar och kabeländhylsor för en smidig installation. Du får allt du behöver för att snabbt och enkelt sätta upp din belysning.

Skapa en modern och stilren miljö i ditt hem med våra LED-distans för kakel. Kontakta oss idag för mer information och för att beställa!

Specifikation

Färg RGB
Diameter LED 5mm
Fogbredd min. 5,0 mm
Driftspänning 12 V DC
Strömförbrukning ca. 55mA / LED
Strålvinkel ca 60°
Längd anslutningskabel 2 x 50cm
Tulltaxenummer 85395100
EAN 4053171980103