,

Avide LED strip smart 2x5m Tuya – Music – IR fjärr

599,00 kr

SKU : 296

LED-strip som kan styras med smartphone, fjärrkontroll eller röstassistent

Avide LED strip smart 2x5m 12V 22W, Tuya – Music + IR fjärr är en smart LED-strip som erbjuder användarna möjligheten att skapa olika ljuseffekter och atmosfärer i sina hem. Med hjälp av en fjärrkontroll eller en mobilapplikation kan man enkelt styra och ändra färger, intensitet och effekter på LED-strippen. Den kan användas för att skapa en mysig atmosfär i hemmet eller för att ge en extra touch till fester och speciella tillfällen. Monteringen av LED-stripen är enkel och den kan kopplas till alla standarduttag. Dessutom har den en vattentät IP65-klassificering, vilket gör den perfekt för användning utomhus. Det betyder att man kan använda den för att skapa en stämningsfull belysning på altanen, terrassen eller i trädgården. Flera användbara funktioner inkluderas med LED-strippen, inklusive fjärrkontroll, app-styrning, musiksynkronisering, timer, nattläge, ljusstyrka, färger och olika effekter. Det ger användarna fullständig kontroll över LED-strippen och möjlighet att anpassa den efter sina personliga preferenser och behov. Avide LED strip smart 2x5m 12V 22W, Tuya – Music + IR fjärr är också mycket prisvärd och erbjuder användarna en kostnadseffektiv lösning för att förbättra belysningen i sina hem eller kontor. Den kan användas för att skapa en stämningsfull atmosfär, ge mer färg och liv, eller helt enkelt förbättra belysningen i olika rum och utrymmen. Sammanfattningsvis är Avide LED strip smart 2x5m 12V 22W, Tuya – Music + IR fjärr en användarvänlig och prisvärd lösning för att förbättra belysningen och atmosfären både inomhus och utomhus. Oavsett om man vill skapa en mysig stämning, festa eller bara lägga till lite färg i vardagen är denna smarta LED-strip ett utmärkt alternativ att överväga.

Specifikation

Effekt 22 W
Längd 10 m
Spänningsområde 220-240 V
IP-klass IP65
Bredd 10 mm
Höjd 3 mm
Färgtemperatur RGB
LED/m 30 LED/m
Livslängd 25 000 timmar
Vikt 570g
Bruttovolym 2 422,88 cm³
EAN 5999097945088
Kartong EAN 5999097945095

Finns i lager

Produktbeskrivning

Avide LED strip smart 2x5m 12V 22W, Tuya – Music + IR fjärr är en smart LED-strip som erbjuder användarna möjligheten att skapa olika ljuseffekter och atmosfärer i sina hem. Med hjälp av en fjärrkontroll eller en mobilapplikation kan man enkelt styra och ändra färger, intensitet och effekter på LED-strippen. Den kan användas för att skapa en mysig atmosfär i hemmet eller för att ge en extra touch till fester och speciella tillfällen.

Monteringen av LED-stripen är enkel och den kan kopplas till alla standarduttag. Dessutom har den en vattentät IP65-klassificering, vilket gör den perfekt för användning utomhus. Det betyder att man kan använda den för att skapa en stämningsfull belysning på altanen, terrassen eller i trädgården.

Flera användbara funktioner inkluderas med LED-strippen, inklusive fjärrkontroll, app-styrning, musiksynkronisering, timer, nattläge, ljusstyrka, färger och olika effekter. Det ger användarna fullständig kontroll över LED-strippen och möjlighet att anpassa den efter sina personliga preferenser och behov.

Avide LED strip smart 2x5m 12V 22W, Tuya – Music + IR fjärr är också mycket prisvärd och erbjuder användarna en kostnadseffektiv lösning för att förbättra belysningen i sina hem eller kontor. Den kan användas för att skapa en stämningsfull atmosfär, ge mer färg och liv, eller helt enkelt förbättra belysningen i olika rum och utrymmen.

Sammanfattningsvis är Avide LED strip smart 2x5m 12V 22W, Tuya – Music + IR fjärr en användarvänlig och prisvärd lösning för att förbättra belysningen och atmosfären både inomhus och utomhus. Oavsett om man vill skapa en mysig stämning, festa eller bara lägga till lite färg i vardagen är denna smarta LED-strip ett utmärkt alternativ att överväga.

Specifikation

Effekt 22 W
Längd 10 m
Spänningsområde 220-240 V
IP-klass IP65
Bredd 10 mm
Höjd 3 mm
Färgtemperatur RGB
LED/m 30 LED/m
Livslängd 25 000 timmar
Vikt 570g
Bruttovolym 2 422,88 cm³
EAN 5999097945088
Kartong EAN 5999097945095