, , ,

GU10 Vägglampa Svart dubbel

299,00 kr

SKU : 349

En strömlinjeformad vägglampa som lyser upp och ner

högkvalitativ fasadarmatur med en GU10-sockel. Armaturen är designad för att kunna användas under tuffa förhållanden och har en stilren och enhetlig design. Den lyser upp och ner och är svart i färgen. Det går att köpa till två GU10-lampor för att slutföra installationen. Den här väggarmaturen med GU10-sockel är en kostnadseffektiv lösning för att belysa ytterväggar och fasader. Det är viktigt att notera att armaturen inte inkluderar någon lampa, vilket betyder att man måste köpa till lampor separat.

Specifikation

Färg Svart
Mått:L168*B60*H104.5mm
Sockel GU10
Kabellängd 20cm
Skyddsklass IP65
Användningsområde Inne och ute
Garanti 2 år

Finns i lager

Produktbeskrivning

högkvalitativ fasadarmatur med en GU10-sockel. Armaturen är designad för att kunna användas under tuffa förhållanden och har en stilren och enhetlig design. Den lyser upp och ner och är svart i färgen. Det går att köpa till två GU10-lampor för att slutföra installationen.

Den här väggarmaturen med GU10-sockel är en kostnadseffektiv lösning för att belysa ytterväggar och fasader. Det är viktigt att notera att armaturen inte inkluderar någon lampa, vilket betyder att man måste köpa till lampor separat.

Specifikation

Färg Svart
Mått:L168*B60*H104.5mm
Sockel GU10
Kabellängd 20cm
Skyddsklass IP65
Användningsområde Inne och ute
Garanti 2 år